Loading
Prishtinë, qershor – “Sigurimet e detyrueshme në Kosovë, sot dhe nesër” ishte tema e konferencës së organizuar nga Universiteti i Shkencave Organizative “Pjetër Budi”, që u mbajt në hotelin “Grand”, në Prishtinë.
Në debat, ku morën pjesë përfaqësues të Bankës Qendrore të Kosovë, Shoqatës së Sigurimeve të Kosovës, kompanive të sigurimeve, përfaqësues nga Ministria e Financave të Maqedonisë, Ministrisë së Transportit të Kosovës, Policisë së Kosovës dhe ekspertë të pavarur u diskutua në pëgjithësi për sigurimet e detyrueshme në Kosovës.

Share this:

- Tagged with:

Leave a comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

https://twitter.com/pjeter_budi
https://www.instagram.com/kolegjipjeterbudi/