Loading

Konferenca shkencore

Kolegji “Pjetër Budi” në bashkëpunimi me Institutin për Kërkime Shkencore dhe Zhvillim me seli në në Ulqin organizojnë konferenca të përbashkëta shkencore në fusha të ndryshme shkencore e zhvillimore, si dhe organiojnë projekte të përbashkëta të hulumtimit shkencor, organizojnë seminare dhe trajime të përbashkëta dhe dhe shkëmbejnë pervoja dhe ide nga fusha të ndryshme.

NEW CALL 2020

2019 GALLERY

CALL 2019

CALL 2018

https://twitter.com/pjeter_budi
https://www.instagram.com/kolegjipjeterbudi/