Kolegji Pjetër Budi

KOLEGJI  “Pjetër BUDI” në Prishtinë , uron të gjithë stafit akademik, stafit  administrativ si dhe të gjithë atyre që kontribuojnë për ngritjen e Kolegjit si vatër e dijes Ditën Ndërkombëtare të Punës – 1 Maji!

Në esencë kjo ditë i dedikohet punëtorëve në mbarë globin, të cilët me punën dhe përkushtimin e tyre ndikojnë në zhvillimin ekonomik dhe social të vendit .