Loading

Për plotësimin e vendeve të lira të punës:

 

1.     Sigurim fizik (një vend)

2.     Shtëpiak (një vend)

KUSHTET

 

1.     Përvojë pune, shkathtësi organizative, fleksibilitet, gatishmëri për punë nën presion të mundshëm, aftësi të mira komunikimi. Kujdeset për sigurinë e studentëve, stafit dhe objektit.

 

2.     Përvojë pune, shkathtësi organizative, fleksibilitet. Kujdeset për riparimet/punët e nevojshme në objekt.

 

Kandidatët e interesuar duhet që CV-të e tyre t’i dërgojnë në emailin [email protected] deri të dielën, më 27 dhjetor 2013, në orën 17:00.

Për informata shtesë mund të kontaktoni në telefonat: 038 234 566, 044 163 372 dhe 049 163 372. KONKURS

Share this:

Leave a comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

https://twitter.com/pjeter_budi
https://www.instagram.com/kolegjipjeterbudi/