KOHA PER KUIZ

Njoftohen studentët e Kolegjit “Pjeter Budi” dhe pjesemarresit e tjere ne Trajnimin “Kontabilitet dhe Tatime”, se me date 24.06.2021, nga ora 14:00, ne Kolegjin “Pjeter Budi”, do te mbahet Kuizi I Diturise per Kontabilitet dhe Tatime. Fituesi i Kuizit do te nderohet me nje mirenjohje, andaj ju ftojme te gjitheve te beheni pjese e ketij kuzi.

Leave a comment