Loading

Trajnimet që do të  mbahen sot dhe neser prekin fushat e Komunikimit dhe të Teknologjisë Informative, gjatë të cilave ekspertë të fushave nga stafi i Kolegjit “Pjetër Budi”, do të ofrojnë modele dhe shembuj konkret që lidhen me mënyrën e të komunikuarit, si dhe përdorimin sa më efektiv të teknologjisë informative.

Më poshtë mund t’i shihni oraret për ditën e enjte dhe të premte.

E enjte, 3 tetor 2013

11:00-11:45 –Komunikim

11:45-12:15 –Pauzë

12:15- 13:00 –Teknologji Informative

E premte, 4 tetor 2013

11:00-11:45 –Komunikim

11:45-12:15 –Pauzë

12:15- 13:00 –Teknologji Informative

 

Share this:

- Tagged with:

Leave a comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

https://twitter.com/pjeter_budi
https://www.instagram.com/kolegjipjeterbudi/