Loading

Kolegji Pjetër Budi hap garën për fotografinë më të mirë për shkolla të mesme. Në këtë garë marrin pjesë të gjitha shkollat e mesme të Kosovës.
Nxënësit e klasës, fotografia e të cilëve merr më së shumti pëlqime (like), fiton një udhëtim në Shkup dhe te liqeni i Matkës.
Fotoja e secilës klasë të shkollës së mesme do të qëndrojë në faqen e Kolegjit “Pjetër Budi” në Facebook dy javë dhe gjatë kësaj kohe do të vlerësohet me pëlqimet (like) që do të marrë.

 

 

Share this:

Leave a comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

https://twitter.com/pjeter_budi
https://www.instagram.com/kolegjipjeterbudi/