Gjithmonë falënderues! Koha i jep edhe më shumë vlerë veprës tuaj!

Çdo kontribut që marrim nga ju  shkon drejtpërdrejt në ardhmërinë tonë. Kjo mbështetje na lejon të vazhdojmë të punojmë ashtu siç duhet, ta ruajmë dhe ta mbrojmë atë kontribut  për çdo vit.
Sot shënojmë një ditë të veçantë të historisë së Kosovës të krijuar me sakrificën e popullit dhe me shpirtin e madh e human të botës së përparuar, që parandaloi një epokë të rëndë të gjenocidit e të përhumbjes dhe që riktheu forcën e shpresës.

Faleminderit!

Leave a comment