Loading

MIRLIND GUTAJ

Department : Doganë dhe shpedicion BA

Faculty Details

Çdo njëri prej nesh ëndërron një shkollim të përsosur, një shkollim në të cilën e gjen veten, duke e studiuar drejtimin të cilin e preferon. Universiteti është një “urë” lidhëse në mes punës dhe suksesit, por për të ardhur dita që një ditë të bëhesh i kompletuar nga ato se çfarë ke fituar nga literatuara duhet një disciplinë e vërtetë. Unë këto i gjeta në Kolegjin “Pjetër Budi”, një universitet i cili përgaditë studentët me një kualitet të lartë të shkollimit profesional!

Share this:

Leave a comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

https://twitter.com/pjeter_budi
https://www.instagram.com/kolegjipjeterbudi/