Loading

DRITON KAMBERI

Department : Doganë dhe shpedicion BA

Faculty Details

Kolegji “Pjetër Budi” ka një ambient të mrekullueshëm në të cilin studentët kanë mundësi të zgjerojn dijen duke përdorur burimet e shumta që u ofrohen atyre.Si student në këtë Kolegj, jam shumë i kënaqur me profesor shumë të përkushtuar që bëjnë ligjeratat interaktive dhe argëtuese.A jep “Pjeter Budi” atë qfarë studenti kërkon?Jo, ky kolegj jep më shumë seç ata kërkojn.

Nuk mungonin as aktivitetet e ndryshme si: Debate për hulumtume shkencore, Seminare me të ftuar të ndryshëm nga Ambasadat, Ministritë, Dogana,etj.Kuize për lëmi të ndryshme ,njohuri gjithëpërfshirëse, lojra si: Futboll, PingPong,etj. Këto tri vite të studimeve në këtë Kolegj ishin tri vitet më të mira, shoqëria të cilën njoha do mbeten përgjithmonë, ndërsa Kolegji do mbetet shtëpia ime e dytë!

Faleminderit për mirsjellje dhe dashuri përplot 3 vite studime!

Nëse mendoni se nuk keni mundësi për një zgjidhje të duhur , drejtohuni tek “Pjeter Budi” dhe merrni përgjigjjen!JETA STUDENTORE

Share this:

Leave a comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

https://twitter.com/pjeter_budi
https://www.instagram.com/kolegjipjeterbudi/