Kolegji Pjetër Budi

Është lansuar versioni përfundimtar i web faqes së Kolegjit “Pjetër Budi” në gjuhën angleze.
Web faqja përmban informacione të ndryshme me qëllim informimin dhe plotësimin e nevojave të studentëve, si dhe të gjitha informacionet që kanë të bëjnë me këtë institucion, i cili ofron studime universitare në programe specifike zhvillimore në Kosovë dhe rajon.
Për më shumë, klikoni në www.pjeterbudi.com.