Kolegji Pjetër Budi

Fushatat para- eletrolale janë show, zbavitje një mujore, reklama të hiperbolizuara me premtime, ndojëhere partitë tjera na e kalojnë me premtime absurde edhe neve”kështu u shpreh sot kryetari legjendar i Partisë së fortë para studentëve të Kolegjit “Pjetër Budi”.

Sa i përket fushës së shëndetësisë Arifaj tha se më mirë do të ishte që  në botë të tregoheshim si vendi me më së paku sëmundje. Të gjithë të sëmurët pa marrë parasyshë nga cfarë vuajnë, kancer, HIV, leukemi apo sëmundjë tjera vdekjeprurëse të diagnostikoheshin si të sëmurë nga gripi.

Ndërsa i pyetur për ndryshimet që do të bëjë Partia e Fortë në arsim Kryetari legjendar tha se politika ka treguar që nuk ke nevoj ta përfundosh shkollën për të qenë i suksesshëm, sipas tij ata që i përkushtohen mësimit i kanë punët më së keqi.

Ndryshimet që Partia e Fortë do t’i bëjë në arsim janë që shkollën e mesme përfundimisht do ta heqin, ndërsa shkolën fillore do t’a bëjnë jo te rregullt, në mënyrë që nxënësi biznesmen të cilët  kanë treguar që një kohë të gjatë shpirtin e ndërrmarrësit të suksesshëm të kenë kohë të zhvillojnë biznesin e tyre duke shitur cigare, fare dhe të tjera.

Visar Arifaj ishte i ftuar i Klubit të Debatiti në kuadër të Manifestimit “Ditët e Hapura të Pjetër Budit”, që organizohet nga Organizata studentore e Kolegjit “Pjetër Budi” tash e pesë vite me radhë.