Turnir futbolli 2017

Parlamenti studentor i Kolegjit ‘Pjetër Budi’ i përbërë prej përfaqësuesve të sapozgjedhur të studentëve, organizon TURNIR FUTBOLLI, i cili do të mbahet javën e ardhshme.Studentët që janë të interesuar mund të krijojnë ekipet e tyre dhe të regjistrohen te përfaqësuesi i ri i studentëve, Florian Aliu, prej datës 12.12.2017 deri më 15.12.2017, prej orës 15:00 deri në 17:00.Ekipi duhet të përbëhet prej gjashtë lojtarëve (5+1) dhe ekipi duhet ta ketë emrin e tij. Secili student mund të jetë pjesë vetëm e një ekipi.Për rrjedhën e mëtutjeshme të turnirit, si për hedhjen e shortit, orarin e lojërave, etj., do të njoftoheni me kohë.

Leave a comment