Rona Nishliu bashkëbisedoi me studentët

Këngëtarja e njohur Rona Nishliu bashkëbisedoi të premten me studentët e Kolegjit “Pjetër Budi”. Ajo foli gjatë për rrugën e saj në realizimin e qëllimeve si në fushën e muzikës, ashtu edhe në fusha të tjera të jetës. Ajo theksoi faktin se gjëja më e rëndësishme për njeriun është që të jetë sa më i […]

Korrupsion ka edhe në dogana

“Përpjekjet e përbashkëta për luftën kundër korrupsionit” ishte tema e debatit rajonal të organizuar të enjten në Universitetin “Pjetër Budi” në Prishtinë. Në debatin me studentët morën pjesë Naim Huruglica, Drejtor i Doganave të Kosovës, Snezhana Patirova, Drejtor në Shërbimin Doganor të Maqedonisë dhe Hasan Preteni, Drejtor i Agjencisë Kosovare Kundër Korrupsionit. Hasan Preteni ka […]