Kolegji Pjetër Budi

Një grup studentësh nga Turqia, të cilët ishin pjesëmarrës në një trajnim në Kosovë, kanë vizituar Kolegjin “Pjetër Budi”. Ata janë ndarë të kënaqur me kushtet e studimit që ofron kolegji dhe, po ashtu, kanë vlerësuar lart programet studimore që ka “Pjetër Budi”. Gjithashtu, ata kanë shprehur gatishmërinë dhe interesimin për bashkëpunim në fusha të ndryshme në të ardhmen