Kolegji Pjetër Budi

Urime 4 Korriku, Dita e Pavarësisë së SHBA -ve, vendit mik të Kosovës, vend ky që ndodhej përkrah secilit prej nesh atëherë kur kishim më së shumti nevojë.
Studentët dhe Stafi i Kolegjit ‘Pjetër Budi’
Prishtinë.