Kolegji Pjetër Budi

Me rastin e 7 Marsit – Ditës së Mësuesit, Kolegji “Pjetër Budi” uron të gjithë mësuesit, arsimtarët, profesorët e pedagogët. Respekt për kontributin dhe sakrificën e gjithësecilit në shkollimin dhe edukimin e brezave të tërë.