Kolegji Pjetër Budi

Studentët e “Pjetër Budit”  kanë prezantuar sot Kolegjin në Panairin e Karrierës që u mbajt në Bibliotekën Kombëtare dhe Universitare të Kosovës (BKUK).

Në mënyrë të organizuar një grup i studentëve të Kolegjit kanë vizituar Panairin dhe kanë pasur mundësinë që të njihen për së afërmi me biznese të ndryshme pjesëmarrëse në Panair