Kolegji Pjetër Budi

Orari i trajnimeve java e parë dhe e dytë

 

Në linqet e mëposhtme mund të gjeni orarin e trajnimeve për javën e parë dhe të dytë për BRUCOSHËT

Java 1

Java 2