Kolegji Pjetër Budi

Pas tre vitesh studimi në Kolegjin “Pjetër Budi”, nesër diplomon gjenerata e re e studentëve. Ceremonia solemne e diplomimit mbahet në Sallën e Kuqe të Pallatit të Rinisë dhe fillon në orën 17:00. Por, paraprakisht, absolventët do ta realizojnë defilimin tradicional nëpër Sheshin “Nëna Terezë”. “Pjetër Budi” është krenar me të gjithë!