Kolegji Pjetër Budi

Kolegji “Pjetër Budi” promovoi sot librin e Ulpiana Lamës “Ia dolëm!”, një homazh për Kosovën në 15 vjetorin e çlirimit.

Në amfiteatrin e Kolegjit “Pjetër Budi” në praninë e shumë mysafirëve u prezantua një projekt ku autorja Lama rrëfen për ngjarjet të cilat i ka përmbledhur në librin e saj “Ia dolëm”.

Libri është përmbledhje e artikujve publicistikë të botuar ndër vite nga autorja në shtypin e Kosovës dhe të Shqipërisë.

Në parathënien e librit, Ermal Hasimja shkruan se shkrimet e përmbledhura në libër prekin temat më të ndjeshme të pasluftës, nëpërmjet një analize të kthjellët dhe me guxim të autores.