Kolegji Pjetër Budi

Kolegji Pjetër Budi hap garën për fotografinë më të mirë për shkolla të mesme. Në këtë garë marrin pjesë të gjitha shkollat e mesme të Kosovës.
Nxënësit e klasës, fotografia e të cilëve merr më së shumti pëlqime (like), fiton një udhëtim në Shkup dhe te liqeni i Matkës.
Fotoja e secilës klasë të shkollës së mesme do të qëndrojë në faqen e Kolegjit “Pjetër Budi” në Facebook dy javë dhe gjatë kësaj kohe do të vlerësohet me pëlqimet (like) që do të marrë.