Ekskursion i studentëve në Kroaci dhe Mal të Zi

Studentë dhe një pjesë e stafit të Kolegjit “Pjetër Budi” kanë qenë pjesë e një ekskursioni në Dubrovnik të Kroacisë. Gjatë qëndrimit atje ata kanë vizituar Qytetin e Vjetër dhe, po ashtu, ishujt përreth, ndërkaq janë njohur edhe me mundësitë që ofron ky qytet bregdetar, ndër më të pëlqyerit nga turistët. Po ashtu, studentët kanë vizituar edhe qytetin e Cavtatit, kurse në Malin e Zi kanë qëndruar në Kotor dhe Budvë.

Leave a comment