Loading

Eksperti i fushës së turizmit, Prof. Janez Sirce, mysafir në Kolegjin ‘Pjeter Budi’

Eksperti i fushës së turizmit, Prof. Janez Sirce, këtë javë ishte mysafir në kuadër të lëndës “Turizmi Kulturor” i cili është edhe anëtar i Forumeve Evropiane që kanë të bëjnë me fushën e turizmit. Ai bashkëdisedoi me studentët e programit “Menaxhim i Turizmit dhe Hotilerisë” për çështje të ndryshme të turizmit në Kosovë dhe në rajon, për mundësinë e rritjes dhe zhvillimit të turizmit në vend për mënyrën e trajtimit insitucional në Kosovë. Ligjërata ishte e thellë dhe gjithëpërfshirëse dhe studentët u ndan të mrekulluar me Prof. Janez Sirce, për ç’gjë Kolegji “Pjetër Budi” e falënderon jashtëzakonisht shumë këtë personalitet.

Share this:

Leave a comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

https://twitter.com/pjeter_budi
https://www.instagram.com/kolegjipjeterbudi/