Loading

EBSCO

Biblioteka elektronike EBSCO është njëra ndër bibliotekat më të njohura ndërkombëtare. Aty mund të gjeni mijëra titujsh punimesh e revistash shkencore si dhe literaturë profesionale nga panumër fusha. Nga shfletimi i EBSCO-në dhe mundësia për të pasuruar kërkimet e juaja shkencore, ju ndanë vetëm një ‘click’.

Klikoni këtu per t’u kycur në EBSCO

https://twitter.com/pjeter_budi
https://www.instagram.com/kolegjipjeterbudi/