DUKE NDODHUR TANI

Po mbahet trajnimi për shkathtësi të buta, organizuar nga Kolegji “Pjeter Budi” dhe “Top Consulting” në krye me z. Liridon Alidemaj dhe nën moderimin e Rektorit prof. Artan Haziri.

Leave a comment