Loading

Dita e IT-së

Dita e IT në Kolegji Pjetër Budi ditë paraqet një garë të ngushtë mes studentëve të Kolegjit “Pjetër Budi” në fushën e IT-së. Zaknisht gara zhvillohet duke shfrytezuar kreativitetin dhe logjiken e studenteve në fushën e IT-së dhe kompjuterikës.

Dita e IT-së realizohet në sallat e IT-se që posedon Kolegji Pjetër Budi.

Salla e parë ka:

        –  20 PC të lidhura me specifika – Dell Optiplex 790 Tower me: 
Processor: Intel Core i3-2120 RAM 4GB RAM250 GB HDD 
Karta grafike: RADEON ME 512 MB.

Kabllot – power cable p.v. 0.5 mm, VGA cable, HDMI cable

Tabelat – secila sallë ka një tabele

Markerët – Office line WB – 528 Whitte Board Marker

Projektorët – ACER, Model NO: E-26171

Softuerë – SO.

                -Windows 7 32 bit, Windows 64 32 bit, Windows 10 32 bit, Windows 10 64 bit

                – MS. Office 2007, MS. Office 2010

                – Sophia

                – SITOS, etj

Salla e dytë ka 10 PC me të njejtat specifika!

https://twitter.com/pjeter_budi
https://www.instagram.com/kolegjipjeterbudi/