Loading

Dita e dhurimit të librit

Kolegji ” Pjetër Budi ” vazhdon traditën e organizimit
të ditës së dhurimit të librit

Me moton “Libri është burim i diturisë”,  në Kolegjin “Pjetër Budi”,  organizohet “Dita e dhurimit të librit” .
I gjithë stafi akademik dhe administrativ i Kolegji, iu përgjigjën ftesës për t’u bërë pjesë e këtij eventi. Më këtë rast biblioteka e Kolegjit pasurohet me libra të rinj nga fusha e menaxhmenti, ekonomisë, ndërmarrësisë, dhe libra nga lëmi i drejtësisë.
Me organizimin e këtij aktiviteti, Kolegji ka ngritur çështjen e rëndësisë së librit për shkencën dhe diturinë në përgjithësi. Ambienti i mrekullueshëm i bibliotekës së Kolegjit, mbetet vendi më i preferuar i studentëve për mësimxënie, e pasuruar tashmë edhe me tituj të ri të profesorëve të njohur.

https://twitter.com/pjeter_budi
https://www.instagram.com/kolegjipjeterbudi/