Debat me studentët e Kolegjit “Pjetër Budi”

Të enjtën më datën27.05.2021 në ora 15:30 , në debat me studentët e Kolegjit “Pjetër Budi” do të jetë i ftuar Këshilltari i Drejtorit të Përgjithshëm dhe Udhëheqësi i Departamentit të Pajtueshmërisë në Kompaninë e Sigurimeve ELSIG, z. Sokol Berisha.

Leave a comment