Loading

Day off

Kolegji si institucion i Arsimit të Lartë përveç veprimtarisë kryesore, mësimdhënies apo shkollimit të kuadrove dhe kërkimeve shkencore, për të përmbushur detyrimet e veta ndaj komunitetit dhe përgjegjësin sociale të korporatave, organizon kampanja të ndryshme me mision humanitar.

Day off eshte aktivitet qe organizon administrata e Kolegjit ”Pjeter Budi”. Gjatë kësaj dite Administrata nuk  ofron  shërbime për studentët, por ligjëratat vazhdojnë në mënyrë të rregullt. Stafi dhe studentët e Kolegjit përgatitin ushqime të ndryshme për qëllime humanitare. Ushqimet e përgatitura shiten me çmim simbolik dhe mjetet e grumbulluara kanë mision humanitar. Ky aktivitet humanitar zgjati tërë ditën.


https://twitter.com/pjeter_budi
https://www.instagram.com/kolegjipjeterbudi/