Loading

MENAXHMENT MA

Department : Menaxhimi i Përgjithshëm, Menaxhimi i Sigurimeve

Overview

Level of Study MA
Intake Capacity 50

Me të mbaruar të studimeve në programin akademik Menaxhimi i Turizmit dhe Hotelerisë  ju mund të punoni kudo, si në sektorin publik ashtu edhe në sektorin privat.

Do të mund të punësoheni në:

  • Biznese private
  • Institucione publike (qendrore e lokale)
  • Departamente të turizmit
  • Departamente të trashëgimisë kulturore
  • Departamente promovimi e marketingu
  • Departamente të kujdesit ndaj ambientit
  • po ashtu, ju mund të themeloni e menaxhoni biznesin tuaj

A e dini se?

Kosova ka shumë resurse turistike, por pak shfrytëzim dhe menaxhim të tyre.

Që këto resurse të zhvillohen e menaxhohen, nevojiten të rinj profesionistë.

Llogaritet që në të ardhmen e afërt, turizmi të jetë një ndër pikat e forta të zhvillimit ekonomik të Kosovës.

Me diplomën e Kolegjit “Pjetër Budi”, ju mund të gjeni punë shumë më lehtë!

Doracaku

Na ndiqni ose bëni share postimet tona

Share this:

Leave a comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

https://www.facebook.com/KolegjiPjeterBudi/?_rdc=1&_rdr
https://www.facebook.com/KolegjiPjeterBudi/?_rdc=1&_rdr
https://twitter.com/pjeter_budi
https://www.instagram.com/kolegjipjeterbudi/