Loading

MENAXHIMI I TURIZMIT DHE HOTELERISË

Department : Menaxhimi i Turizmit dhe Hotelerisë

Overview

Level of Study BA
Intake Capacity 50
Bordi Drejtues i Kolegjit “Pjetër Budi”, ka vendosur që në vitin akademik 2019/2020 të mos regjistrojë studentë në këtë Program Studimor.
Të menaxhosh një institucion a biznes turizmi e hotelerie është ëndërr e shumë të rinjve.
Kolegji “Pjetër Budi” ofron këtë mundësi për të gjithë ata që duan t’i përkushtohen kësaj fushe mjaft atraktive në Kosovë dhe jashtë saj.
Në Kolegjin “Pjetër Budi”, ju mund të studioni programin akademik Menaxhimi i Turizmit dhe Hotelerisë.
Po që se i bashkoheni familjes së madhe të Kolegjit “Pjetër Budi”, pas tre vjetësh ju do të bëheni profesionist i vërtetë në fushën e turizmit dhe hotelerisë.
Studimet Baçelor në programin Menaxhimi i Turizmit dhe Hotelerisë në “Pjetër Budi” zgjasin tre vjet, respektivisht gjashtë semestra. Por, ju do të keni mundësinë që në “Pjetër Budi” t’i vazhdoni studimet Master në po të njëjtën fushë.
Tregu i punës në Kosovë, por edhe më gjerë, karakterizohet me mungesë profesionistësh në fushën e turizmit dhe hotelerisë. Ju do ta bëni zgjedhjen e duhur, po që se vendosni të rrugëtoni bashkë me ne.
Lëndët që ligjërohen në programin Menaxhimi i Turizmit dhe Hotelerisë janë në përputhshmëri me nevojat e tregut dhe në lidhshmëri të ngushtë me politikat integruese evropiane, me logjikën e tregut të lirë etj.
Me arsimimin me këtë program studimor do të plotësohen nevojat për bashkëpunim ndërkombëtar në kuadro institucionale dhe më gjerë.

Share this:

Leave a comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

https://twitter.com/pjeter_budi
https://www.instagram.com/kolegjipjeterbudi/