Loading

JURIDIK LLB

Department : JURIDIK - Legum Baccalaureus - LLB

Overview

Level of Study LLB - Legum Baccalaureus
Intake Capacity 50

Kolegjit “Pjetër Budi”, ka aplikuar për riakreditim të këtij Programi Studimor por për shkak të vonesës në konstituimin e Bordit të Këshillit Kombëtar të Cilësisë, është shtyrë procedura e riakreditimit për këtë program.

 

Programi Juridik ofrohet për tregun publik dhe tregun privat. Studentët pas përfundimit të studimeve LLB-240 ECTS, mund të punojnë si:

– Gjyqtar (në gjykatat e Republikës së Kosovës)
– Prokuror (në Prokurorinë Shtetërore)
– Avokat
– Noter
– Jurist të kompanive private
– Përmbarues privat
– Ndërmjetësues
– Në administratë publike dhe shtetërore
– Në zyra ligjore,
– Në Tribunalin e Arbitrazhit;
Sekretar të organizatave të ndryshme etj.
Na ndiqni ose bëni share postimet tona

Follow Us

Leave a comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

pjeterbudi@gmail.com
https://www.facebook.com/KolegjiPjeterBudi/?_rdc=1&_rdr
https://twitter.com/pjeter_budi
https://www.instagram.com/kolegjipjeterbudi/
GOOGLE
https://pjeterbudi-edu.com/course/juridik">