Loading

ADMINISTRIM BIZNESI

Department : Administratë publike BA, Banka dhe Kontroll Financiar, Menaxhimi i Resurseve Njerëzore

Overview

Level of Study BA
Intake Capacity 50

Bordi Drejtues i Kolegjit “Pjetër Budi”, ka vendosur që në vitin akademik 2019/2020 të mos regjistrojë studentë në këtë Program Studimor.

Me të mbaruar të studimeve në programin akademik ‘Administrim i Biznesit’  ju mund të punoni kudo, si në sektorin publik ashtu edhe në sektorin privat.Do të mund të punësoheni në:

  • Biznese private
  • Institucione publike (në të gjitha ministritë si dhe në departamentet përkatëse të të gjitha komunave)
  • Departamente të kontabilitetit e shërbimeve financiare
  • Departamente të burimeve njerëzore
  • Departamente të marketingut
  • Departamente të administratës publike
  • Departamente të auditimit dhe të kontrollit financiar
  • Kudo ku ka nevojë për ‘administrim’ , ‘drejtim’, e ‘menaxhim’ dhe mbi të gjitha
  • në çdo kohë ju mund të themeloni dhe drejtoni biznesin tuaj.

A e dini se?

Në Kosovë ekzistojnë mbi 100 mijë biznese. Gjatë një viti hapet mesatarisht rreth 9 deri në 10 mijë biznese të reja.

Këto biznese kanë nevojë për të rijnë të kualifikuar. Me diplomën e Kolegjit “Pjetër Budi”  ju mund të gjeni punë shumë më lehtë!

 

Share this:

Leave a comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

https://twitter.com/pjeter_budi
https://www.instagram.com/kolegjipjeterbudi/