Loading

Cambridge Journals

Cambridge University Press boton mbi 220 revista akademike për tregun global, për të çuar përpara edukimin, dijen dhe hulumtimin në të gjithë botën.

Zgjerimi i vazhdueshëm i revistave në Cambridge është duke u pasqyruar nga një program i investimeve afatgjate, në mënyrë që të plotësohet angazhimi i vazhdueshme i komunitetii akademik, si dhe në mënyrë të veçantë i partnerëve të shoqërisë dhe konsumatorëve.

Cambridge ka publikuar mbi 100 gazeta profesionale të shoqërive dhe punon ngushtë me partnerët për të siguruar suksesin optimal.

Dorëzimi i përmbajtjes së revistës nëpërmjet internetit ka çuar në hapjen e tregjeve të reja në të gjithë botën, ku përfshihen bibliotekat që veprojnë së bashku si konsorciume dhe institucionet në botën e zhvilluar, duke u bërë të qasshme në revista.

Cambridge punon me shumë organizata për të sjellë revista të institucioneve kërkimore në mbarë globin.

Për t’u qasur klikoni ne www.journals.cambridge.org.

https://twitter.com/pjeter_budi
https://www.instagram.com/kolegjipjeterbudi/