Loading

BioONE

BioOne është një ndërmarrrje e përbashkët ndërmjet botuesve shkencorë, autorëve, institucioneve akademike,bibliotekave hulumtuese dhe financuesve të kërkimeve shkencore me qëllimin e përbashkët për të pasur qasje në hulumtime kritike.

BioOne mbështet praktikat më të mira në rritjen e efektshmërisë operative dhe standardet teknologjike, që të integrohen në përmbajtjen e saj me një rrjet global të këmbimit shkencor.

BioOne për studentët, studiuesit, individët ofron një grumbull të revistave shkencore kërkimore bioscience, me punime shkencore në fushën e ngrohjes globale, ekologjike, ruajtjes së biodiversitetit, etj.

Për më shume klikoni në http://www.bioone.org

https://twitter.com/pjeter_budi
https://www.instagram.com/kolegjipjeterbudi/