Kolegji “Pjeter Budi” ndau mirënjohje për profesoreshën Mahije Mustafi

Kolegji “Pjeter Budi” ndau mirënjohje për profesoreshën Mahije Mustafi

Sot, me date 11.02.2021, Kolegji “Pjeter Budi” ndau mirenjohje per profesoreshen Mahije Mustafi per perkushtimin ndaj studenteve dhe per atraktivitetin ne ligjerata. Me kete rast, Prorektorja per mesim, hulumtim dhe zhvillim akademik – Luljeta Aliu dhe Sekretarja e Pergjithshme e Kolegjit – Anila Mustafa, falenderuan prof. Mahije per kontributin e dhene gjate semestrit dimeror 2020/2021, marre parasysh rrethanat e krijuara…

Read more

KONKURS PËR APLIKIM PËR PUNË PRAKTIKE NË POSTËN E SHPEJTË – GEP

KONKURS PËR APLIKIM PËR PUNË PRAKTIKE NË POSTËN E SHPEJTË – GEP

Të nderuar studentë,Me qëllim të zbatimit të marrëveshjes me postën e shpejtë – GEP, Kolegji “Pjeter Budi” ofron mundësi për punë praktike në këtë postë, për 6 studentë. Puna praktike do te zgjasë 3 muaj dhe do te jete me pagese.Data e fundit e aplikimit është 16.02.2021. Përzgjedhja do të bëhet sipas kritereve të përcaktuara si vijon: – Nota mesatare…

Read more

Trajnimi Online : BOTIMI I ARTIKUJVE/PUNIMEVE NÊ REVISTA ME IMPAKT FAKTOR TE LARTË : PERSPEKTIVAT E SCOPUS -it DHE WEB OF SCIENCE.

Trajnimi Online : BOTIMI I ARTIKUJVE/PUNIMEVE NÊ REVISTA ME IMPAKT FAKTOR TE LARTË : PERSPEKTIVAT E SCOPUS -it DHE WEB OF SCIENCE.

Sot, me datë 02 Shkurt, Kolegji “Pjetër Budi” organizoi një trajnim me Prof. Dr. Huseyin Uzunboylu –  udhëheqesi i ( Yükseköğretim Planlama, Denetleme, Akreditasyon ve Koordinasyon Kurulu (YÖDAK) ) – Bordi I Planifikimit, Auditimit, Akreditimit dhe Koordinimit të Arsimit të Lartë (YÖDAK) ne Qipro.   Pjesemarrës në trajnim ishin, studentë, stafi akademik, menaxhmenti i Kolegjit dhe stafi administrativ. Disa nga pjesëmarresit ishin…

Read more