Loading

American Corner

“American Corner” është një ndër bibliotekat më të njohura. Ka mbi 365 “American Corner” nëpër botë që veprojnë në partneritet me Departamentin Amerikan të Shtetit dhe organizatave vendase.

Në Prishtinë gjendet në Bibliotekën Kombëtare dhe Universitare të Kosovës dhë është hapur me 20 nëntor 2003, një partneritet ndërmjet zyrës për marrëdhënie publike pranë Ambasadës Amerikane në Prishtinë dhe Bibliotekës Kombëtare dhe Universitare të Kosovës.

Koleksioni përfshin libra, revista dhe DVD për Amerikën në gjuhën angleze, si dhe atë shqipe.

Klikoni këtu për t’u kyçur: http://pristina.usembassy.gov/ac_pristina.html

https://twitter.com/pjeter_budi
https://www.instagram.com/kolegjipjeterbudi/