A E DINI SE?

Paga e Shpediterit në Zvicër varion nga 29.800 Chf deri 58.900 Chf, varësisht përgatitjes akademike.Shpediter në ZvicërPaga vjetore mesatare sipas nivelit të shkollimit:

Diplomë të shkollës së mesme 29,800

Diplomë Profesionale 42,600

Diplomë Universitare 58,900

Si Kolegji i vetëm në Kosovë dhe rajon që e ofron këtë program studimor, ne ju ftojmë të na bashkangjiteni!

Leave a comment