Loading

Muaj: Tetor 2020

NJOFTIM PËR FILLIMIN E PROCESIT MËSIMOR PËR VITIN AKADEMIK 2020/2021

Njoftohen studentët e Kolegjit “Pjeter Budi” që procesi mësimor për vitin akademik 2020/2021 do të fillojë me datë 15.10.2020.

Procesi mësimor do të organizohet në formë të kombinuar (fizike dhe online), varësisht vlerësimit të gjendjes aktuale lidhur me pandeminë COVID-19.

Orari i ligjëratave do të publikohet ditëve në vazhdim në Web Faqe të Kolegjit: https://pjeterbudi-edu.com/ .

Me qëllim të parandalimit të pandemisë Covid -19, luten të gjithë studentët që ti respektojnë masat Anti-Covid, gjegjësisht, ruajtja e distancës sociale dhe mbajtja e maskave. Shfrytëzojmë rastin të ju urojmë fillimin e vitit të ri Akademik, duke uruar që ky vit të jetë sa më i mbarë!

Share this:

Rektor i Kolegjit “Pjeter Budi” u emërua Prof.Ass.Dr.Artan HAZIRI

Në mbledhjen e Bordit Drejtues të mbajtur më datë 01.10.2020, Rektor i Kolegjit “Pjeter Budi” u emërua Prof.Ass.Dr.Artan HAZIRI.

Artan Haziri ka lindur më 06.06.1980, në Klinë, prej disa vitesh jeton dhe vepron në Prishtinë.
Studimet bazike dhe masterin i ka përfunduar në Fakultetin Ekonomik, në Universitetin e Prishtinës, kurse studimet e doktoratës i ka përfunduar në Universitetin Europian të Tiranës. Numëron shumë mirënjohje për punët që ka kryer në institucionet ku ka punuar si dhe ka përvojë shumëvjeçare në fushën e arsimit, ekonomisë dhe në funksione tjera menaxheriale.
Rektori, Prof.Ass.Dr.Artan Haziri, synon të vazhdoj rrugëtimin e Kolegjit “Pjeter Budi” drejt të qenurit Kolegj model në rajon dhe më gjerë.

Share this:

https://twitter.com/pjeter_budi
https://www.instagram.com/kolegjipjeterbudi/