U organizua Ceremonia e diplomimit të studentëve për vitin akademik 2017/2018

U organizua Ceremonia e diplomimit të studentëve për vitin akademik 2017/2018

Kolegji “Pjetër Budi” – Prishtinë, me datën 29 shtator 2018, organizoi “Ceremoninë e diplomimit të studentëve për vitin akademik 2017/2018”. Këtë vit diplomuan studentët e katër programeve studimore në studimet baçelor të gjeneratës 2015/2016: Doganë dhe Shpedicion, Menaxhim i Turizmit dhe Hotelerisë, Administrim Biznesi dhe Sigurime, si dhe Programi Master Menaxhment i gjeneratës 2016/2017. Ceremonia e diplomimit është një event…

Read more

Studentja Duresa Mustafa kryen praktikën profesionale në sektorin e Burimeve Njerëzore në Doganën e Kosovës.

Studentja Duresa Mustafa kryen praktikën profesionale në sektorin e Burimeve Njerëzore në Doganën e Kosovës.

Duresa Mustafa, studente në programin studimor Administrim Biznesi, përkatësisht specializimi Menaxhimi i Resurseve Njerëzore, është njëra nga studentet që është duke vijuar praktikën profesionale me pagesë në sektorin e Burimeve Njerëzore në Doganën e Kosovës. Praktika profesionale po kryhet në bazë të marrëveshjes së bashkëpunimit të nënshkruar nga Kolegji ‘’Pjeter Budi’’ me Ministrinë e Financave. Studentja Duresa Mustafa theksoi se…

Read more