Dita e Teknologjisë Informative

Dita e Teknologjisë Informative

Pas një garë të ngushtë mes studentëve të Kolegjit “Pjetër Budi” u shpallën fituesit e lojës “Who is the Best Gamer”. Në këtë lojë studentët patën  detyrë  kompletimin e Puzzle -it. Ku në një sipërfaqe studentëve iu shaqën copëza të një figure, ku kompletimi i copëzave  formoj figurën e fshehur. Çdo figurë e kompletuar ka një pamje të veçantë e cila iu shfaq në monitore pas kompletimit të Puzzle-it. Pra kreativiteti dhe zhvillimi i logjikës së studentëve u vu në shprehje përmes kësaj loje.   

Numri i studentëve që mori pjesë në këtë garë ishte i madh por vendin e parë e mori studenti Rrahim Duriqi i cili arriti për afro 3:38 minuta të kompletoj imazhin, vendin e dytë e mori studenti Fatlind Mejzini i cili e kompletoj imazhin për 4:59 minuta dhe vendin e tretë e mori studenti Remzi Maliqi i cili arriti të mbaroje Puzzle-in për 7:49 minuta.

Edhe më teje, studentët Rrahim Duriqi, Fatlind Mejzini dhe  Ramzi Maliqi treguan se kanë kreativitet dhe artaksion të mirëfilltë. Derisa studentët tjerë që ishin pjesë e garës dhanë një konkurencë të fortë mes vete dhe sprovuan veten në fushën e Tekologjisë.

Ky aktivitet shënon një risi në kuadër të aktiviteteve të Kolegjit ” Pjetër Budi”. 

Më tej, Kolegji “Pjeter Budi ” i uron fituesit e lojës dhe të gjithë pjesëmarrësve tjerë ju dëshiron suksese në eventet tjera.

Leave a comment